Medlemskap

Medlemskap i SISA är gratis och genom att registrera dig via vårt formulär kan du ta del av våra kommande events och nyhetsbrev där vi delar med nyheter, tips och användbara resurser för sökande, studerande och alumni. 

Vårt mål är att stödja svenska medborgare, som har förvärvat eller funderar förvärva högre utbildning i utlandet, i deras akademiska och yrkesmässiga utveckling. Medlemskap i SISA innebär att vi kan hjälpa dig och andra svenskar som vill ut i världen. Som enda organisation för utlandsstuderande svenskar arbetar vi som en studentkår för att representera våra medlemmars intressen i Sverige inför myndigheter, universitet samt andra organisationer. Vi verkar för att stärka medvetenheten kring våra medlemmars särskilda kompetenser och belysa de utmaningar som utlandsstuderande möts av både i Sverige och utomlands. Bli del av en växande organisation! Bli medlem!

 

Bli medlem

Bli medlem i SISA genom att fylla i formuläret nedan. Om du redan är medlem men t.ex. vill lägga till eller ändra en utbildning, ändra ort osv., skicka då ett mail till oss!

Förnamn (obligatorisk)

Efternamn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Kandidatexamen samt universitet och examensår (B.A., B.Sc., etc.)

Masterexamen samt universitet och examensår (M.A., M.Sc., etc.)

Doktorsexamen samt universitet och examensår (Ph.D., D.Phil., etc)

Övrig utbildning samt examensår (Utbyte, kortare kurs, specialutbildning, etc.)

Hemort (obligatorisk)

Nuvarande ort (obligatorisk)

Vi finns här för dig hela vägen!

SwedishEnglish