SISA Regional

Pluggar du i Frankrike, Tyskland/Österrike, England eller USA?

Tillsammans med SISAs event-ansvarig, Karin, organiserar våra fyra regionansvariga trevliga events och tillfällen för mingel. Ta gärna kontakt med respektive regionansvarig för information om kommande events i ditt studieland. Alla SISA event skapas på Facebook och publiceras sedan på hemsidan. Här kan du hitta kommande event samt tidigare event!

Saknar vi en representant i ditt studieland? Tycker du att du har det som krävs för att bli en SISA regionansvarig? Skriv då till oss så berättar vi mer

Se vem mer som har nyligen besökt denna sida!

SISAs Regionansvariga

11944675_10206843828230779_1444875547_n 
Ylwa har tidigare pluggat ekonomisk historia i Uppsala och Oxford och ska nu, efter ett år som ambassadsekreterare i Stockholm, ut i världen igen och studera. Denna gång blir det en master i internationella relationer och ekonomi på The Diplomatic Academy of Vienna. Ylwa ska arbeta för att etablera SISAs närvaro i regionen Österrike/Tyskland genom att skapa sociala events och en plattform för utbyte av idéer och erfarenheter de utlandsstuderande svenskarna emellan.

Kontakt: austria@sweisa.se

10389250_10204618085148593_4274015205471787750_n
Klara kommer från Göteborg och studerar franska och filosofi vid UCL i London, men kommer tillbringa läsåret 15/16 vid École normale supérieure i Lyon som en del i sin utbildning. Klara har tidigare studerat på college i USA och tillbringade även en del av sin gymnasietid i Frankrike. Som SISAs första Frankrike-representant siktar hon på att bygga upp ett nätverk av svenska studenter i Frankrike samt lägga grunden för en mer långsiktig etablering av SISA i landet.

Kontakt: france@sweisa.se

 
Screen Shot 2015-08-23 at 16.31.15
Astrid kommer från Stocholm och börjar till hösten sitt andra år på bachelorprogrammet i Politik med Ekonomi vid University of Bath i England. Astrid kommer under läsåret 2015-2016 att vara ordförande för den Skandinaviska sällskapet på sitt universitet, och hoppas kunna etablera ett nätverk mellan andra allaredan existerande svenska och skandinaviska sällskap som finns runt om i England. Under sitt sabbatsår, innan hon flyttade till England, arbetade Astrid som frivillig styrelsemedlem för det Europeiska ungdomsparlamentets Svenska nationalkommitté.

Kontakt: england@sweisa.se

 
herlin
Mathilda kommer ursprungligen från Eskilstuna och studerar för närvarande på Columbia University i New York mot en Bachelor examen i finansiell ekonomi. Dessförinnan tog hon en Associates examen i business på ett statligt college i New York. Innan dess var hon Au Pair i New York i ett år. I Eskilstuna gick hon IB programmet på gymnasiet som en förberedelse för internationella studier.

Kontakt: usanortheast@sweisa.se

 

 

 

SwedishEnglish